6836MK 20 Arnhem
+31651499475
bertgeurtz@toplossing.net

How to make a video with a heart

Wij brengen u in contact met uw klant

Hoe gaan wij te werk bij het maken van een productie!

U of uw bedrijf is het belangrijkste, of dit nu een music video betreft of een bedrijfsreportage of een bruiloftsvideo. De kernboodschap moet staan als een huis en daar moeten alle partijen het over eens zijn. Pas dan kun je gedetailleerd bepalen wat het script en de hoe de uiteindelijke video er uit zal gaan zien. Wij doen dat via een aantal stappen!

De stappen

stap 1

We bepalen de “Kernboodschap van de video en de regisseur bent u zelf daarvoor. U kent uw toekomstige echtgeno(ote)ot, zakelijke partner of klant het beste. Dus die vraag moet uzelf beantwoorden. Maar we helpen u daarbij!

Stap 2

Als de Kernboodschap bekent is dan moeten we kijken met elkaar hoe we die kunnen uitstralen in woord en daad. Welke shots hebben we nodig, wie moet er aan het woord zijn. Maar ook welke locaties en voice-over moeten we inzetten om die kernboodschap uit te dragen.

Stap 3

Het maken van het draaiboek staat in het teken van de Kernboodschap en de beelden en locaties die nodig zijn om dat te kunnen filmen.

Stap 4

Het plannen en opnemen van alle interviews en beelden die nodig zijn

Stap 5

Checks and balances. Hebben we alles en komt het overeen met wat we vooraf hadden bepaald. zo nee correcties en zo ja dan maken we de video af met color grading en filters, ondertitels etc.

Klaar

De video is klaar en kan naar de omroep of naar de klant.